Monday, February 17, 2014

PRODUK BARU CATALYST !!!

TAAARRRRRAAAA.....

HA NI LA PRODUK BARU DARI CATALYST..

LEBIH MENARIK DAN LEBIH KHASIAT.. 




VC PLUS

Mengandungi Omega 3 dan Lutein untuk memastikan mata berfungsi dengan baik, sesuai untuk yang rabun. (RM69.90)

COLLA C 

Diformulasikan khas untuk pembentukan sel kulit yang baru, mengekalkan kelembutan kulit malah mengekalkan awet muda. Merangsang pembentukan kolagen untuk menguatkan gigi dan tulang. Gadis, ibu-ibu, malah yang lelaki pun boleh ambil. (RM59.90)

ENZYLINE 

Mengurangkan berat badan, meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan kandungan lemak dalam badan. Baik untuk menurunkan berat badan. (RM119.90)

C-ZYME 

Mengurangkan paras kolesterol dalam badan dan menjaga jantung supaya sihat selalu. Pesakit darah tinggi dan jantung amat digalakkan mencuba. (RM89.90)

C-PRESSI 

Pesakit yang mengalami kemurungan atau terlampau stress dengan hidup, CPressi supplement terbaik. Dirumus khas untuk menghilangkan stress dalam diri. (RM89.90)


C-FLEXIA 

Merangsang penghasilan collagen dan proteoglycan yang membantu menjaga kesihatan tulang dan sendi. Sesuai untuk pesakit atritis dan yang selalu sakit sendi2. (RM89.90)

Tuesday, May 15, 2012

APAKAH MIND STAR


MindStar

Produk yang Dikelaskan Sebagai Makanan Di bawah Akta Makanan
Minda Manusia mempunyai batas-batas tertentu yang apabila diregang teruk akan membawa kepada perpecahan kesihatan.Untuk menjaga ini daripada berlaku, Minda seharusnya betul dan kerap dibekalkan dengan vitamin dan mineral yang pertama-tamanya akan meningkatkan tahap imuniti Minda anda. 

Mindstar adalah sejenis makanan yang memberikan nutrient untuk saraf bagi memulihkan kesegaran otak. Ia dapat merawat masalah saraf dan mental, takut, cemas, rungsing memberi keyakinan dan membangkitkan daya berfikir dan mencerdaskan akal serta membaiki daya tumpuan, menghapuskan letih lesu, serabut fikiran dan kelesuan otak.

Makanan Tambahan Untuk MINDA dan KESIHATAN

MindStar adalah merupakan makanan tambahan otak dimana dapat membantu mengatasi perkembangan dan masalah otak seperti mencergaskan otak, meningkatkan daya ingatan, tumpuan dan kerajinan serta keletihan tubuh badan..

MindStar adalah suci dan Halal.. Ianya TIDAK mengandungi dadah dan dengan itu ia TIDAK mendatangkan kesan sampingan, TIDAK membahayakan kesihatan dan TIDAK menimbulkan ketagihan.

Otak yang cergas menjamin fizikal, mental, emosional dan spiritual berada dalam keadaan yang cemerlang.

Apabila otak dan kesihatan berjalan dengan baik, ia akan membentuk sikap yang positif dan berfikiran matang. Ia juga membantu otak seseorang berfungsi ke tahap yang lebih maksimum.


Wednesday, May 9, 2012

CATALYST MINDSTAR..

 Kali ni saya akan perkenalkan satu lagi produk dari Catalyst.. iaitu produk yang sangat sesuai dan digalakkan di ambil oleh :

- Pelajar Tadika, Sekolah Rendah, Sekolah Menengah-

- Pelajar IPTA/IPTS (yang sedang menuntut)-
- Mereka yang mempunyai masalah kurang perhatian dalam kerja(letih&lesu)-

-

 Mind Star
(Boost Your Brain Function)
Price : RM 59.90 (Sem)
RM 64.90 (SS)
 15 Sachet / 25g


MINDSTAR !!!

MindStar dalah sediaan sumber nutrisi yang membantu meningkatkan fungsi otak dan keupayaan otak serta membantu meningkatkan daya ingatan.

MindStar juga adalah merupakan makanan tambahan yang direka bagi menyihatkan serta mencerdaskan minda anda. Ia juga berfungsi sebagai vitamin dalam membantu anda supaya lebih fokus, lebih daya ingatan dan tumpuan seterusnya memberikan anda lebih produktiviti, kehidupan yang lebih menggembirakan dan lebih sihat. 

Tuesday, May 1, 2012

Testimoni Pengguna VCO Selama Sebulan & Agen Produk

Kali ini saya nak kongsikan testimoni dari salah seorang yang telah pun menjadi agen kami selepas mengamalkan VCO dan mendapat kebaikan dari penggunaan VCO ini.

**Credit juga kepada DC kami Eazy Catalyst kerana sudi membenarkan saya berkongsi testimoni ini dengan anda semua.**thanks juga to NUR INSYIRAH ISMAIL kerana sudi berkongsi pengalaman&testimoni anda dengan kami.
Anda juga mempunyai peluang yang sama seperti beliau untuk memiliki kulit yang cantik seperti yang diidamkan semua wanita. Sila baca bagi anda yang baru ingin mencubanya..

Hope anda Enjoy dan bertambah yakin dengan VCO..

SEBELUM                                                           SELEPAS
Masalah : Kulit Muka Berminyak dan Jerawat yang Teruk
Produk : VCO Softgel
Tempoh Penggunaan : Sebulan (1 botol) 


"BERIKUT MERUPAKAN TESTIMONI BELIAU"

Sebelum ni saya mempunyai masalah jerawat dan kulit berminyak yang terlalu teruk...

dah banyak produk sy cuba.,termasuk buat rawatan muka di salun..,tetapi tiada perubahan yang positif malah masalah di muka menjadi semakin teruk sampaikan saya terpaksa mendapatkan khidmat doktor di klinik..
Doktor syorkan saya untuk amalkan pengambilan Minyak Kelapa Dara kerana katanya ada kajian mengatakan Minyak Kelapa Dara memberi banyak kebaikan kepada kesihatan tubuh badan kita termasuk bagi mereka yang mempunyai masalah kulit seperti saya...

Saya dapat info tentang produk VCO (Minyak Kelapa Dara) SOFTGEL ini dari seorang kawan dan telah mencubanya. Alhamdulillah masalah jerawat saya makin lama makin bertambah baik.,masalah kulit berminyak pun dah berkurangan dan saya boleh keluar kemana sahaja tanpa ragu2...dan saya tidak perlu lagi untuk menempek bedak yang tebal kat muka ni bagi menutup jerawat yg sedia ada...

gambar ni bukti keberkesanan produk ni dan sy teramat lah berpuas hati dengan perubahan yg sangat-sangat ketara selepas SEBULAN mengamalkan VCO SOFTGEL.
Untuk pengetahuan umum saya dah pun menjadi agen bagi produk ni..jika ada yang berminat boleh PM saya bila-bila masa sahaja..
buy the way thanks to ez..u byk bantu i....;)


itulah kesudahan testimoni dari Nur Insyirah tadi.. anda bagaimana..langkah permulaan perlu untuk berubah..


bagi yang berminat untuk tempahan atau pertanyaan 
sila hubungi melalui :
email : norishsales@gmail.com / norishcatalyst@yahoo.com.my
hp: 013-4893263 / 0122874285
facebook : Norish Wartie 

Monday, April 30, 2012

Kenapa Kolagen Perlu Sebagai Makanan Tambahan..

Bagi yang belum mengetahuinya saya akan share sedikit inform berkenaan kolagen dan kenapa kita perlu kolegen tambahan..
 
Badan menghasilkan kolagen secara semulajadi. Bila usia kita mencecah 25 tahun ke atas, penghasilan kolagen mula berkurangan sehingga 15% setiap tahun. Kolagen juga mudah dimusnahkan oleh keracunan dalam system badan ekoran daripada beberapa faktor iaitu :
 
1. Amalan pemakanan yang tidak baik,
2. Stress
3. Kesan pencemaran kosmetiks, serta wangian 
4. Pencemaran persekitaran.
 
Dengan penghasilan kolagen yang berkurangan ditambah lagi dengan kemusnahan kolagen, kita semestinya memerlukan kolagen tambahan untuk menampung keperluan kolagen badan 
Bila usia kita mencecah 40 tahun, hampir separuh kolagen hilang dari tubuh kita. 
 
Akibatnya :
 
1. Kulit kelihatan mula berkedut, 
2. Hilang kelembapan Kulit, 
3. Kulit akan kelihatan kusam, 
4. Jeragat mula kelihatan, 
5. Hilang keanjalan kulit dan sebagainya. 

Tanda kekurangan kologen juga dapat dilihat pada :
 
1. Payudara wanita,
2. Bahagian punggung 
3. Bahagian abdomen/perut 
(yang kelihatan mengendur kebawah dan kurang keanjalannya)
 
Anda tidak perlu gusar/bimbang kerana semua itu boleh diatasi dengan terapi sintesis kolagen..
Merupakan kaedah penggantian kologen dengan pengambilan makanan tambahan yang mengandungi kolagen.
Sudah tentu Catalyst Collagen adalah pilihan yang tepat dan terbaik. 
 
 
Bila masa sesuai mengambil kolagen?
 
Waktu malam sebelum tidur.
 
Ia sesuai dimakan sebagai makanan terakhir sebelum tidur. ini kerana dalam masa sejam pertama tidur, badan kita dalam mood tidur alfa (alpha mood sleep). 
 
Tempoh masa ini adalah tempoh paling sesuai untuk badan menggunakan kolagen secara optimum. Kelenjar pituitary merembes hormone tumbesaran HGH, dan pada masa ini proses penghasilan sel-sel baru, membaiki dan menggantikan sel-sel mati. Ketika ini hormone tumbesaran bergabung dengan kolagen untuk memaksimakan penghasilan asid amino untuk memudakan kulit, menguatkan ligament, tulang dan rawan serta menormalkan system imuniti badan.

Friday, April 27, 2012

Catalyst Natural Fibre Drink !!!

Catalyst Natural Fibre Drink merupakan rumusan terbaru untuk membantu kesihatan sistem penghadaman. Mangandungi fruktan yang merupakan serat buah-buahan yang mudah larut di dalam air. Garam tisu biokimia yang terdapat di dalam Catalyst Natural Fibre Drink bertindak khusus membantu memerangkap gula berlebihan dan dengan itu menurunkan kadar kandungan gula dalam kencing dan darah (sekaligus merawat masalah kecing manis) dan mengikat lemak-lemak dari dalam perut, melancarkan peredaran darah dalam badan serta menyihatkan dan menguatkan jantung.
CATALYST FIBRE DRINK(orange flavour)
dalam bentuk serbuk
RM 59.90 ( semenanjung)
RM 65.90 ( sabah & sarawak)
15 sachets / 15 gram each

CATALYST NATURAL FIBRE DRINK membantu :

* Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
* Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
*Meningkatkan fungsi usus dengan cara menyeimbangkan mikroflora
* Mengurangkan sembelit & meningkat kan pergerakan usus
* Mengatasi masalah diarea(cirit)
* Mengurangkan serum kolestrol & diabetes(kencing manis)
* Membolehkan nutrien diserap dengan sempurna
*Membersihkan darah daripada toksin sekaligus membersihkan darah
* Mencegah jangkitan yang disebabkan kuman merbahaya

Bagi sesiapa yang mengalami masalah penghadaman& pencernaan seperti masalah sukar untuk buang air anda adalah disarankan untuk mengambil CATALYST NATURAL FIBRE DRINK.

- Cara Pengambilan CATALYST NATURAL FIBRE DRINK
*Tuangkan satu sachet Fibre Drink ke dalam cawan yg berisi air suam (150 ml)
*Kacau sebati dan minum dengan segera
*Seeloknya diambil pagi/malam sebelum tidur

*elakkan penggunaan air yang terlalu panas*
sebarang pertanyaan atau berminat untuk mendapatkan produk ini.Hubungi saya di Catalyst Beauty & Health Care Online Shop melalui :-
email :norishsales@gmail.com
H/P : 013-4893262
012-2874285

Wednesday, April 25, 2012

CATALYST COLLAGEN

Ok Now kita cerita tentang KHASIAT menggunakan & KESAN mengamalkan CATALYST COLLAGEN..

jom saya huraikan dengan lebih panjang lagi..
Catalyst Collagen.. Produk yang terhangat..








Catalyst Collagen
RM 59.90 (SM)
RM64.90 (SS)
exclude postage 


Khasiat Menggunakan Catalyst Collagen


1. Membantu proses pemulihan osteoperosis & aoteoarthritis
2. Mengembalikan kesegarandan keremajaan kulit.
3. Mengatasi masalah kulit kusam, kering dan berkedut.
4. Membantu melincinkan tumit merekah dan kuku malap.
5. Menyuburkan rambut agar kelihatan lebat dan berkilau.
6. Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ketahap maksima.


Sekarang kita tengok pula huraian tentang kesannya..


Kesan Mengamalkan Catalyst Collagen


1. Kulit tidak akan berminyak
2. Dapat Mengurangkan masalah jerawat akan hilang
3. Dapat mengurangkan parut-parut yang ada pada kulit.
4. Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga.
5. Minda lebih cergas dan pergerakkan badan/tubuh menjadi lebih lancar..


HAL INI TERBUKTI DAN MAMPU MENGEMBALIKAN KESEGARAN DAN KEREMAJAAN KULIT ANDA DALAM 2 HINGGA 4 MINGGU PENGAMBILANNYA.


Kulit yang sihat adalah benteng utama tubuh dan penembusan microorganisma seperti bakteria, kulit dan virus selain dapat menyerlahkan kecantikan seseorang itu.

ORDER FORM / BORANG PESANAN

FULL NAME / NAMA PENUH
MAILING ADDRESS / ALAMAT KEDIAMAN (untuk penghantaran)
PHONE / HP NUMBER (For Postage Use)
PRODUCT / PRODUK CATALYST VCO (SOFTGEL)
CATALYST VCO (PUREOIL)
CATALYST COLLAGEN
CATALYST FIBRE DRINK
CATALYST MEN VITA
CATALYST FEMME VITA
CATALYST MINDSTAR
CATALYST HAIR TREATMENT
CATALYST HAIR REVITALIZER
CATALYST MEXOREA
PEMBELIAN PAKEJ
LAIN-LAIN PRODUK
QUATITY / JUMLAH 1 BOX / KOTAK
2 BOX / KOTAK
3 BOX / KOTAK
4 BOX / KOTAK
5 BOX / KOTAK
LAIN-LAIN
DETAIL (If applicable)(Sila jelaskan sekiranya product yang dipilih adalah pelbagai)
EMAIL ADDRESS :
PAYMENT METHOD Maybank2u
CIMB Click
ANY COMMENTS AND QUESTIONS

This contact form was created by Freedback.